Tuesday, November 30, 2010



BLOG


hari ni kita cakap pasal blog....blog merupakan satu aktiviti yang agak dikenali ramai di dunia ni...aku men tulis ja...x tau betoi ka dak...anyway, selain aku, ramai jugak friends aku yg ada blog dn ada gak yg baru tubuhkan blog cam si momoko kaori, korang bleh check blog dia kat www.momokokaori.blogspot.com blog dia memang menarik, lebih menarik daripada aku, memang bagus blog dia cuma kene tmbh beberapa bende lg dan blog dia jd perfect, selain tu, hari ni, aku gi shopping ngan family, pastu, gi makan, dan on9, aku tertanya-tanya, x borink ke asyik on facebook tiap2 hari? aku cam dah nak borink dh on9 tiap2 hari, tp x de pape aku bleh buat, nk men ps2 pown borink, men game kat facebook pown suma aku dh men..x dak satu pown yg aku dok men...semakin lama facebook semakin boring di mata akula, tp mungkin ada orang yg masih syok ngan facebook maklumla, masing2 ada tujuan sendiri terutama jumpa ehem2 diorang..haha...tuje aku nk cakap, tp aku harap akan ada lg game2 baru yg akan tiba di facebook, dan aku harap game tuh best la...bye sume...cau dulu...wahahahahahahah

Monday, November 29, 2010

hari ni...BBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGG











HELLO WORLD


today is a very boring day for me because there is nothing to do....looks like a bad holiday for me....anyway...hari ni, x buat pape cuma on9, on9 dan on9...smpai berlebur dh jari taip ni hah, hari ni aku dapat chat ngan beberapa org yg slalu chatting ngan akua kat facebook, tp yg plg utama adalah 3 orang iaitu Wowwa Lalola, Momoko Kaori, dn Stewie Griffon....thankx korang sebab korang yg slalu chat ngan aku...aku x kan lupa korang dn aku akan cuba tag korang dlm post2 aku kat facebook, thanx sgt2.. :::)))).....semoga kita jd friends forever....well, selaen tuh, aku juga dh buat beberapa persediaan utnuk ujian pmr tahun depan....aku takowt gakla, dengar kata tahu ni senang bermakna secara automatiknya tahun depan susah, tetapi graf akan menurun di mana 75 akan dijadikan A....tp aku rasa graf turun pown x bawak apa2 makna....so, kene be ready dari tahun ni!! kepada caloln2 PMR 2011...berusaha...caiyo!!! ( x tau eja) =='

Thursday, November 18, 2010

well, hari ni aku amat penat giler teramat sangat sebab kuar jalan2....fuh....namun aku dh dapat bli beberapa pakaian...bwahahahahahahaha.....and the balek rumah on facebook. men ninja saga dan akhirnya aku dh sampai ke LEVEL 60!!! wow, best3....pastu nothing special...selamat hari raya haji kepada semua kengkawan yg beragama Islam..