Monday, December 6, 2010

i'm sorry..


gmbr ni ditujukan khas kepada Momoko Kaori kerana ini memang untuk awak...saya pown x tau kenapa saya buat camni tp hati saya menyuruh saya untuk tidak berkawan ngan awak....saya betul2 mintak maaf sebab buat sume ni, sori byk2....saya pown confuse kenapa saya buat suma nih tp...saya x tau kenapa...haih, sori sgt2...saya betul2 maksudkannya.. :'( ...mulai hari ni kita dh x de pape hubungan (kawan) lg, tlg jangan in touch ngan saya langsung x kira melalui apa cara sekalipun, jgn sesekali in touch ngan saya, pasal lagu blog awak tu, tanyala sesape yg lebih arif tentangya...well, I'M SORRY..

Tuesday, November 30, 2010



BLOG


hari ni kita cakap pasal blog....blog merupakan satu aktiviti yang agak dikenali ramai di dunia ni...aku men tulis ja...x tau betoi ka dak...anyway, selain aku, ramai jugak friends aku yg ada blog dn ada gak yg baru tubuhkan blog cam si momoko kaori, korang bleh check blog dia kat www.momokokaori.blogspot.com blog dia memang menarik, lebih menarik daripada aku, memang bagus blog dia cuma kene tmbh beberapa bende lg dan blog dia jd perfect, selain tu, hari ni, aku gi shopping ngan family, pastu, gi makan, dan on9, aku tertanya-tanya, x borink ke asyik on facebook tiap2 hari? aku cam dah nak borink dh on9 tiap2 hari, tp x de pape aku bleh buat, nk men ps2 pown borink, men game kat facebook pown suma aku dh men..x dak satu pown yg aku dok men...semakin lama facebook semakin boring di mata akula, tp mungkin ada orang yg masih syok ngan facebook maklumla, masing2 ada tujuan sendiri terutama jumpa ehem2 diorang..haha...tuje aku nk cakap, tp aku harap akan ada lg game2 baru yg akan tiba di facebook, dan aku harap game tuh best la...bye sume...cau dulu...wahahahahahahah

Monday, November 29, 2010

hari ni...BBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGG











HELLO WORLD


today is a very boring day for me because there is nothing to do....looks like a bad holiday for me....anyway...hari ni, x buat pape cuma on9, on9 dan on9...smpai berlebur dh jari taip ni hah, hari ni aku dapat chat ngan beberapa org yg slalu chatting ngan akua kat facebook, tp yg plg utama adalah 3 orang iaitu Wowwa Lalola, Momoko Kaori, dn Stewie Griffon....thankx korang sebab korang yg slalu chat ngan aku...aku x kan lupa korang dn aku akan cuba tag korang dlm post2 aku kat facebook, thanx sgt2.. :::)))).....semoga kita jd friends forever....well, selaen tuh, aku juga dh buat beberapa persediaan utnuk ujian pmr tahun depan....aku takowt gakla, dengar kata tahu ni senang bermakna secara automatiknya tahun depan susah, tetapi graf akan menurun di mana 75 akan dijadikan A....tp aku rasa graf turun pown x bawak apa2 makna....so, kene be ready dari tahun ni!! kepada caloln2 PMR 2011...berusaha...caiyo!!! ( x tau eja) =='

Thursday, November 18, 2010

well, hari ni aku amat penat giler teramat sangat sebab kuar jalan2....fuh....namun aku dh dapat bli beberapa pakaian...bwahahahahahahaha.....and the balek rumah on facebook. men ninja saga dan akhirnya aku dh sampai ke LEVEL 60!!! wow, best3....pastu nothing special...selamat hari raya haji kepada semua kengkawan yg beragama Islam..

Monday, September 13, 2010

..........

sori sebab kelmarin x post sebab aku penat sangat....well, hari ni aku asyik main ninja saga dari pagi ke petang, sampai pening kepala dh ni...aduih....ish....pastu aku men PS2 aku...pastu on balek...pastu lepas ni nk gi tido...

hanpa doakan aku semoga pulih ya...

Saturday, September 11, 2010

yeah

hari ni aku amat9999999 gembira...kenapa? sebab KERJA RUMAH AKU DAH SIAP SEPENUHNYA!!!!!!!!!!!! yeah!!! sekarang aku ada satu mggu untuk habiskan tp aku akan maanfaatkan dengan baik seperti online facebook, men game, baca komik dan macam2 lg....aku mgkn akan tido kol 12 lagi...rutin harian semenjak cuti...aku ingin mengambil kesempatan ni untuk mintak maaf kepada semua orang yg mengenali aku...maafkan aku kalau selama ni aku dah banyak menyakitkan hati korang...lukakan hati korang..buat korang marah...belum terlambat untuk aku mengucapkan...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN!!!!!!!!!

Friday, September 10, 2010

yes!!!!!

yes!!!!! folio geo aku hampir siap! yahoo!! tggl kene lukis peta sungai petani ja...pastu complete 100% folio aku...tapi aku ada lagi satu folio kene buat iaitu folio moral. haih...tp rasanya sat ja..haha..cincai2 cukup arh...malas aku nk buat. effective dh siap...nota sains esok aku buat. aku x dak pa yg menarik hari ni...haih

bye

Thursday, September 9, 2010

eminem

hari ni aku masih menunggu namun tidak online gak...jadi aku putuskan untuk berhenti menunggu...aku berasa sangsi terhadap si dia lalu aku mengecek gmbr2 di internet lalu terjumpalah bukti2 yang menunjukkan bahawa dia bohong. aku pown trus break ngan dia sbb dia bohong..haih...x de jodoh la ye...yg lain seperti biasa dan ninja saga aku naik lvl 48..haha...yeah...that's all...

Wednesday, September 8, 2010

today

hari ni aku masih menunggu tp x online gak si dia...haih....aku buat nota geo sbb aku tau masa semakin suntuk dan aku x kan ada cukup masa kalau lengah-lengahkan masa aku...so aku buat..pastu aku mandi, bukak pose dn ke tuisyen...malangnya hari ni tuisyen 3 orang je datang! lagi malang, aku sorang je laki..haih...x de sape aku nk sembang dengan...pastu..balik dn aku akan tggu lagi hari ni...

Tuesday, September 7, 2010

nice

hari ni merupakan hari terbaik aku atas sebab2 yg tertentu...aku paling suka hari ni! suka sangat2! tapi masalahnya...dia x online2 lagi..aku dok tggu dari pagi sampaila malam ni..haih...kena tggu esok lagi...anyway....aku hepi...thanks kepada dia...haha...woo!

esok aku akan mula buat keje rumah aku (kowt)...bye2...cau

Monday, September 6, 2010

today

well, hari ni lagi skali nothing impressive....cuma baru balik daripada kampung aku di lubuk merbau...selain tu, ninja saga aku dah level 47...aku tulis sket je hari ni sbb x der mood, so...that's all...bye

Sunday, September 5, 2010

kali pertama

ok, hari ni hari kedua aku di kampung. tajuk hari ni kali pertama sbbnya ialah semalam merupakan kali pertama aku tido nk dekat kol 2 pagi....sebab aku tido lambat adalah sbb aku tgk citer transformers kat tv2. memang best terutama kalau ada Megan Foxx....haha...

well, hari ni nothing special (lagi)....aku cuma dok dalam rumah sebab aku x dak idea nk buat apa selain online laptop. aku ada keja rumah folio geo ngan folio moral...x larat gila dh kowt nk buat folio2 ni, baru ja buat folio sejarah x lama, dh la nk exam lg bukan 11 ni, boleh mati aku! tp sebab PMR, aku TERpaksa buat keje folio tuh, haih, seksanya dunia ini....aku cuma kene bersabar jela....haiyo....aku harap (lagi), akan ada aktiviti yg menarik pada esok hari....bye2!! :)

Saturday, September 4, 2010

Today's story

hari ni x dak yg spesial sangat. aku cuma menjalani hiduoku dengan biasa. di facebook, timothy kawan baikku, memberi aku satu link. aku ingat video pape..so aku pown klikla. tetibe, keluar satu tab lagi dengan gambar muka budak pompuan hantu sekali dengan sound effect pompuan menjerit. aku pown panik sbb suara tu memang kuat, aku takut mak ngan bapak aku tanya, aku dengan pantasnya menekan butang x.

selain itu, mak ngan bapak aku plan nk balik kampung malam ni, so aku sebagai seorang anak pown ikutla...aku bukan x suke balik kampung cuma kat kg ni internet lembap so x bleh menjalani hidup sebagai budak bandar...(cewah)...

itu saja catatan aku untuk hari in, agak sikit sebab x de benda yg menarik berlaku pada hari ni...aku harap esok adala something interesting yg akan terjadi. bye.

Friday, September 3, 2010

3.9.2010

begitu cepat masa berlalu...anyway, hari ni sesuatu yg mgkn akan buat aku mati adalah facebook. aku mula2 log in cam biasa, tetibe dia suruh log in lagi skali, so aku pown buat la...aku ingat dia terus masuk ke home aku tapi tetibe je dia tulis yang aku punya password digunakan untuk bende lain yg macam facebook...dia kata aku punya akaun digantung sebentar dan kalau nk masuk home kene jawab beberapa soalan...aku pown jawab lar, pastu aku x berjaya jawab soalan tuh...dia kata tggu lagi satu jam baru dpt jawab balik soalan tuh so aku tggu satu jam...pastu aku jawab balik. nasib baik kali ini aku berjaya, pastu dia suruh set password baru so aku pown set...akhirnya, aku berjaya memasuki balik ke home aku setelah bertungkus-lumus.

Tapi, walaupun masalah seperti tu berlaku, aku gembira sbb hari ni aku dpt makan KFC!!!!! haha...sebulan skali tuh....so aku pown lupakan masalah aku dan makan seperti biasa...aku amat bersyukur kepada Tuhan kerana telah berjaya memasuki kembali facebook aku

Thursday, September 2, 2010

........

aku lupa nk tulis tadi...waktu aku pergi buang sampah, aku nampak budak yang aku benci sedang duduk. aku pada mulanya nk pusing balik tapi aku x tau kenapa badan aku x dengar cakap. aku kalau boleh nk bagi orang len yang buang sampah. x mau terserempak ngan budak tuh. haih. nasib baik dia buat x tau. kalau dia tegur aku pown macam aku nk balas balek. aku harap jangan terserempak ngan budak tu lagi....

Hari ini

Hari ni x de pape yang special sangat..cuma tadi waktu kami buat budaya tutup sekolah, aku pown ikut cipan pergi kat kantin nk adjust rambut...besala...rambut panjang sket..so aku ikut...pastu aku pown ambik air boh kat rambut aku, pastu aku buat cacak, cipan nmpk terkejut..aku pown p la masuk kelas balik, sume orang terkejut ngan stail rambut aku yg baru...aku pown x tau kenapa diorang macam terkejut gila...afina lak kata aku hensem...ehem2, cewah..woo! haha, aku rasa baik aku buat lagi rambut cacak camtu pada masa yg akan datang